Voorbeschouwing l Alverna (zo) op bezoek naar HVCH

Wat valt er nog te vertellen na de vorige voorbeschouwingen, voor en na de wedstrijd tegen NEC op 15-12, waar Alverna ondanks de nederlaag ‘winterkampioen’ werd, stonden wedstrijden tegen HVCH gepland, die beide afgelast werden. HVCH won de laatste wedstrijd voor de stop met 1-2 in Haaren van Nemelaer, en ging met een goed gevoel de pauze in.

Het gezegde ‘de tijd heelt (bijna) alle wonden’ was ook van de toepassing op de Alverna selectie, Rick van Ginkel’s enkel en Jurre Grotenhuis schouder hadden de tijd om te helen en zijn weer fit. Ook het geslaagde ‘trainingskamp’ in Manchester heeft aan de goede teamgeest bijgedragen, en de spelers zijn gretig om de competitie te hervatten. Ook de gewonnen oefenwedstrijd tegen de koploper van 1E Orion, dat na een 0-2 voorsprong toch met 3-2 de zege aan Alverna moest laten draagt bij aan het goede gevoel.

De wedstrijd begint om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter R. Meijers die garant staat voor doelpuntrijke Alverna wedstrijden, hij floot Alverna vorig seizoen tegen Rhode (5-1 winst) en tegen sv Top (1-4 verlies)

Mocht de wedstrijd wederom afgelast worden, dan staat er een schaduwwedstrijd tegen sv Venray op het programma (thuis 15:00 uur), echter zal dan ook de wedstrijd van sv Venray tegen Susteren afgelast moeten worden.