AVV Columbia knikkert ook Juliana’31 uit de bekercompetitie (FOTOREEKS)

Apeldoorn – Columbia stunt wederom in de bekertoernooi van District Oost. Nadat men eerder Woezik uit de beker schoten, was zaterdag de beurt aan hoofdklasser Juliana uit Malden. Columbia blijkt dit seizoen een cupfighter te zijn. Het jaar is nog geen 14 dagen oud en de eerste zege is al binnen voor de Apeldoorn Zuid-bewoners. Columbia liet meteen vanaf de aftrap zien dat er gestreden zou worden om een goed resultaat neer te zetten. De scheidsrechter hielp ze daar wel bij door in de 33ste minuut Juliana-aanvoerder Jeroen Meijers met een rode kaart uit het veld te sturen. Daarop reageerde coach Remko Bicentini met een tactische wissel. Met stand van 0-0 was er theepauze op de ijskoude zaterdagmiddag.

Een half uur na de rust schoot Jop van der Linden een vrije schop onhoudbaar in 1-0. Tien minuten later bepaalde Leon de Bok de eindstand van 0-2.

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN ORIGINELE FOTO KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopij insturen naar de redactie kan via deze PAGINA

©Door onze verslaggever