ZVV Ede klopt LZV Kuypers voor een plek in halve finale landelijke beker

ZVV Ede heeft vrijdagavond na een 9-4 zege op competitiegenoot LZV/Kuypers de laatste vier bereikt in het landelijke bekertoernooi.

 

Een unieke prestatie voor ZVV Ede dat nu bij de laatste vier van Nederland zit. Halverwege stond de ploeg van Anouar Tighadouini al met 4-1 voor door doelpunten van Hicham Gaouat (2), Sjaak Termaaten en Joost van Dam. Direct na de onderbreking maakte Joost van Dam er 5-1 van en leek het al niet meer mis te kunnen gaan voor de Edenaren. Door nog twee doelpunten van Gaouat en treffers van Sjaak Termaaten en Achraf Benahmed werd het 9-4 in de Edese Topsporthal.

Ook competitiegenoot Be ’79 plaatste zich gisteren voor de halve finale. Vandaag ontvangt Texel ’94 landskampioen Hovocubo en strijdt FC Eindhoven tegen ASV Lebo.