Eendracht ’30 verlengt met trainers A en B-Selectie

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op zondag 6 januari maakte voorzitter Charles Eltink bekend dat hoofdtrainer Bas van Bon ook volgend seizoen, 2020/2021, trainer is van Eendracht ’30. Van Bon is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen bij de groenwitten en dat verloopt tot nu toe buitengewoon voorspoedig en naar ieders tevredenheid. De mooie gedeelte 3e plaats in de winterstop is boven verwachting en bovendien denkt Bas van Bon dat er nog meer uit de groep te halen is.

Ook met Roy Pool, trainer/coach van Eendracht 2, kwam het bestuur een contractverlenging van een seizoen overeen. Want ook Roy Pool doet het met het 2e elftal prima en staat ook bij de bovenste plaatsen. “Meer voetbal in de ploeg brengen”, meedoen om de titel en spelers, indien mogelijk, voorbereiden op de stap naar het 1e elftal is de brede doelstelling waarvoor Roy Pool staat.