Trainerscarrousel l Arnold Brehler maakt opmerkelijke overstap van Bennekom naar DTS Ede

De ervaren trainer Arnold Brehler verwisselt aan het einde van het seizoen Bennekom voor concurrent DTS Ede. Een opmerkelijke overgang van de sympathieke oefenmeester die Bennekom na drie seizoenen inwisselt voor de zeven kilometer verder gelegen rivaal. Beide ploegen strijden in de subtop van de sterke 1e klasse D voor promotie naar de Hoofdklasse. Zaterdag 15 februari speelt het als vierde geklasseerde Bennekom thuis tegen nummer vijf DTS Ede. Het verschil tussen beide ploegen is slechts een punt. Bij DTS Ede wordt Brehler de opvolger van Jeroen Spies die in november aangaf na vier seizoenen te willen stoppen in Ede.

DTS Ede wordt voor Brehler zijn vijfde club als hoofdtrainer. Eerder was de oud-speler van onder meer Duno, FC Wageningen, IJsselmeervogels en De Bataven trainer van Redichem, De Bataven en Juliana’31. Brehler begon in 2017 bij Bennekom en was vorig seizoen dichtbij de felbegeerde promotie naar de Hoofdklasse. Bij Bennekom wordt Brehler volgend seizoen opgevolgd door Aad van den Berg, die nu werkzaam is bij SVL.

 

Door onze redactie©