FC Jeugd verlengt contract met hoofdtrainer Mo Mouhouti

Arnhemmer Mo Mouhouti verlengt met de koploper van 3e klasse FC Jeugd uit Ede. Succesvol eerste seizoenshelft wordt beloont met verlenging van het contract. De samenwerking verloopt tot op heden uitstekend, naast dat men koploper is hebben ze ook een periode op zak. Daarmee de kans op promotie na reguliere competitie. Beide partijen waren ook snel akkoord met het contact.

FC Jeugd Woordvoerder en bestuurslid Melis Versteeg legt uit waarom: “Mooi dat we een trainer van zijn kaliber met UEFA A op zak een jaar langer hebben kunnen binden aan onze vereniging. Want hij stond ook in de belangstelling van diverse andere verenigingen mede door de goede prestaties van het afgelopen half jaar in de vorm van een periode en koploper in de competitie. Echter wat leidend is voor een langere samenwerking is de goede klik met de spelersgroep. Er zit nog veel rek daarin, daarnaast ook een sociaal mens die goed past binnen de vereniging FC Jeugd.”

Door de redactie©