Trainerscarrousel l Gert-jan Piksen tekent als hoofdtrainer bij EZC ’84

Vlak voor het einde van het jaar heeft de TC van EZC ’84 Gert-Jan Piksen als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020/2021 vast gelegd bij de Club.
Piksen tekende vrijdagavond een contract met de duur van 1 jaar bij de 4e klasser zaterdag.

De afgelopen maand hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden met een aantal geschikte kandidaten. Tijdens deze gesprekken, waarbij ook een afvaardiging van de spelersgroep aanwezig was, bleek al snel dat de klik met Piksen er direct was. Naast de spelers was dit gevoel er ook bij de elftalbegeleiding en de TC.

De komende periode zal Piksen gebruiken om verder kennis te maken met een aantal stafleden en zal hij zich inleven in de vereniging door mogelijk hier en daar een wedstrijd te bezoeken, mocht dit te combineren zijn met zijn huidige werkzaamheden als trainer van JO19-1 en Onder 23 team van VVOG.

Piksen beschikt over UEFA B/C en zal in het nieuwe seizoen trainer Frank Spijker, die heeft aangegeven te stoppen, vervangen. Piksen heeft onder andere enkele jaren bij ’t Harde in de selectie gevoetbald en daarnaast diverse elftallen getraind. De afgelopen jaren is hij actief geweest als trainer van WHC en VVOG.

Piksen is getrouwd en heeft 2 kinderen en woont momenteel in ’t Harde. In het dagelijks leven is Piksen werkzaam als zelfstandig ondernemer bij Feedback Training & Consulting op het gebied van trainen en coachen van medewerkers, teams en organisaties en dan met name voor teambuilding en klantbeleving.