Wesley Mortier schiet met scherp tegen titelkandidaat MASV (FOTOALBUM)

De eerste 20 min gingen gelijkwaardig op met kleine kansjes aan beide kanten.
De grootste kans was nog voor WAVV. Wesley Mortier kwam in de 16 m ten val over een uitgestoken been en scheidsrechter Lennart Hermsen wees resoluut naar de stip. De genomen penalty werd echter door Roy de Ruiter niet verzilverd. Met een brilstand werd de rust ingegaan.


Tweede helft waren de bezoekers gevaarlijke en het was dan ook Wesley Mortier die twee keer het doel trof in Arnhem.  MASV zat totaal niet in de wedstrijd en er ontstond veel irritatie en frustratie wat diverse gele kaarten o.a. onnodige door praten opleverden.
Het leek er op dat de aansluitingstreffer vanmiddag niet meer gescoord zou worden. Echter het was Oreo Ubbergen die in blessuretijd deze nog wel scoorde. 1-2.
Voor het einde ontving Wesley Mortier ook nog een zijn 2x gele kaart waarna hij het veld met rood kon verlaten. Een smet op zijn goede spel en doelpunten. Maar dat deed niets aan de eindstand.

Rapportage: NICO KOOIJ