Voorbeschouwing l Zaterdag staat laatste wedstrijd NSC voor winterstop op het programma tegen Urk

Urk is aan een middelmatig seizoen bezig, vooraf hadden ze wel verwacht wat hoger te staan op de ranglijst. Met 18 punten staan ze in de grote middenmoot waar veel clubs dicht bij elkaar staan
Afgelopen zaterdag werd er met 1-0 verloren van HZVV en afgelopen dinsdagavond werd er met 0-2 verloren in de districtsbeker van Staphorst 2. Ze hebben wel wat recht te zetten voor hun aanhang.

NSC speelde zaterdag met 2-2 gelijk bij vv Berkum door in de 95e minuut de gelijkmaker te maken met 10 man.
Kamphuis zal met een dubbel gevoel terugkijken op de wedstrijd waarin we vrijwel de gehele wedstrijd de betere waren, zelfs met 10 man kregen we enorme kansen. Jammer dat sommige mensen niet capabel genoeg waren om de wedstrijd tot een goed einde te brengen door grote blunders te maken. NSC had soms ook slimmer moeten zijn. Vaak zeggen ze “je staat waar je hoort te staan” maar dat geldt zeker niet voor NSC wat een aantal wedstrijden gewoon had kunnen/moeten winnen.

Zaterdag in de laatste wedstrijd voor de winterstop zal er nog een keer voor elke meter gestreden moeten worden. In het verleden heeft NSC het vaak moeilijk gehad tegen het fysiek sterke Urk.
Proberen om een beetje uit de duels te blijven zal zeker meegenomen worden vermoed ik in de bespreking.