Zwak OSC afgetroefd door SC Millingen (1-4)

Bij SC Millingen nam Tonnie Scholten de honneurs in de dug-out waar in verband met ziekte van trainer Sven Jeuriëns.  Het maakte weinig verschil want ook vandaag pakten de blauw zwarten de 3 punten.

Het publiek zag een saaie eerste helft.  De thuisclub kreeg de kans op de 1-0 maar Andy Berendsen schoot keihard naast. Daarna trok OSC zich terug op eigen helft en keek Millingen de kat uit de boom. Het werd een act voor twee heren: Slotboom schoof de bal naar Arnts, Arnts tikte terug op Slotboom waarna de laatste het leder opnieuw richting Arnts transporteerde. En dat kwam regelmatig voor. De enige opleving kwam op naam van Dirk Spann die in de 13e minuut voor de 0-1 zorgde door OSC keeper Maatkamp te passeren.

Voor de wedstrijd was het goed dat het meteen na rust 0-2 werd. Dirk Spann was hiervoor verantwoordelijk door een vrije trap binnen te schieten. Hierdoor ging OSC ook mee voetballen waardoor Millingen meer ruimte kreeg. Vrij snel zagen we dan ook de 0-3 op het scorebord verschijnen. Frenk Huisman zorgde ervoor dat Maarten Smits in de korte hoek de bal in het net kon laten belanden. Nadat Ruben Janssen een kans voor de bewoners van Nieuw Balveren niet wist te verzilveren kwamen de bezoekers op 0-4. Tim Gesthuizen combineerde met Dirk Spann waarna Thom Celissen de ruimte kreeg. Vriend en vijand wachten op het buitenspel signaal maar dat bleef achterwege. Toch kreeg Millingen een tegentreffer te incasseren. Keeper Haukes kon de inzet van Owen Veens nog keren maar tegen de rebound van Andy Berendsen was hij kansloos: 1-4.

Opstelling SC MILLINGEN:

 

Chiem Haukes, David Rüben (aanvoerder), Daan Arnts, Bram Slotboom (Freek Janssen), Rick Wolsing, Dirk Spann, Frenk Huisman (Tim Gesthuizen), Menno Houkes, Niels Wingels, Thom Celissen (Danny Penninx) en Maarten Smits.

Opstelling OSC:

 

Tim Maatkamp, Mark Derksen, Joost van Eimeren, Paul Selman (aanvoerder), Maurits Berends, Andy Berendsen, Jop Leenders (Jaap Rikken), Twan van de Laak, Alexandru Florea, Ruben Janssen en Max Broenland (Owen Veens|).

 

Verslaggever Hein van de Wal