Harold Dengerink volgend seizoen trainer van SV Twello

De ambitieuze zondag vierdeklasser SV Twello heeft met Harold Dengerink de gewenste nieuwe trainer voor volgend seizoen gevonden.

In Twello wordt de gedreven Dengerink de opvolger van Salim Özer die aan het eind van dit seizoen na vier jaar Sportpark Zuiderlaan met een historische promotie naar de derde klasse hoopt te verlaten. SV Twello promoveerde in 2017 naar de vierde klasse en staat momenteel met vijf punten achter koploper WWNA op de tweede plaats in de 4e klasse F.

De 40-jarige Dengerink speelde als linksback bij onder meer bij Go Ahead Eagles en AGOVV en was in het verleden trainer bij onder meer DTS’35, Alexandria en Victoria Boys. Dengerink is momenteel aan zijn vierde en laatste seizoen bij vierdeklasser SC Westervoort bezig. Zondag won SC Westervoort overtuigend met 0-5 van CHRC, het was alweer de vijfde achtereenvolgende zege van de Westervoortse zondagclub waardoor ze bovenaan staan in de strijd om de tweede periodetitel. De trainer is blij met zijn nieuwe club: ,,Snel nadat bekend werd dat ik besloten had om te vertrekken bij Westervoort nam SV Twello contact op. Hun verhaal sprak mij erg aan, de faciliteiten en ambities passen bij die van mij. Bovendien is het vlakbij huis. De komende maanden wil ik positief afsluiten bij Westervoort en dan vol energie bij Twello aan een nieuwe opdracht beginnen”.

Foto: Dennis Bresser
Door onze redactie©