Effectief De Treffers verslaat subtopper SV Spakenburg (FOTOALBUM)

SPORTPARK ZUID – Toen de ban eenmaal was gebroken kort voor rust, liet De Treffers geen spaan meer heel van tegenstander Spakenburg. In de tweede helft was er maar één ploeg, die voetbalde en dat waren de roodzwarten. De Treffers – SV Spakenburg: 4 – 0.

Tekst: De Treffers

Er hoefde niet lang gewacht te worden op het antwoord op de vraag wie in de tweede helft het beste uit de startblokken kwam. Dat was zonder meer De Treffers. Hoffman had al op de lat gekopt, Van Zundert had een sterke rush al met een schot beëindigd, dat rakelings naast ging, Langeveld was al een keer op doelman Ter Wielen gestuit, voordat in de 55e minuut de verdiende 3-0 viel. Goed doorzetten van Bryan Sirvania bracht de bal bij Koen Maertzdorf, die vanuit een onmogelijk lijkende hoek binnen kopte. Als de roodzwarten iets zorgvuldiger waren geweest, dan had de score naar grote hoogte getild kunnen worden. Kansen daartoe te over.

Spakenburg kwam nauwelijks nog in het stuk voor. Nu bleef het bij het ene doelpunt, dat een goed op dreef zijnde Dilivio Hoffman maakte uit een steekpass van Lowie van Zundert: 4-0, tevens eindstand. Na afloop van de wedstrijd tegen Spakenburg smaakte de vis uitstekend. Van de plaatselijke visboer. Uit Urk.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM