John Kamphuis neemt een moeilijke beslissing om niet te verlengen bij VV NSC ⁩

Afgelopen weekeinde kreeg het bestuur in een persoonlijk gesprek met John het bericht dat hij einde seizoen stopt als trainer bij onze vereniging.

Tekst: NSC Nijkerk

John was eerder door het bestuur gevraagd over zijn beschikbaarheid voor volgend seizoen. John heeft daarover nagedacht en de knoop doorgehakt. John deelde het bestuur mee, dat hij overall drie mooie seizoenen bij onze vereniging heeft meegemaakt, waarbij het 1e seizoen met degradatie uit de hoofdklasse natuurlijk minder was. Het kampioenschap daaropvolgend in de 1e klasse was prachtig en het verloop in het huidige seizoen, waarbij het naar uitziet dat er goed kan worden meegedraaid in de hoofdklasse, stemt ook tot tevredenheid. John vind dat hij na 3 seizoenen dan ook op een mooie manier afscheid kan nemen.

De selectie is dinsdagavond persoonlijk door John op de hoogte gebracht. Mooi om te vermelden is, dat diverse spelers nog getracht hebben om John op andere gedachten te brengen. Helaas is dat niet gelukt. John deelde ons nog mee, dat hij zeker nog niet in gesprek is met een andere vereniging, maar dat hij de vereniging vroegtijdig wilde informeren.

Verslag/kopij insturen naar de redactie kan via deze PAGINA