TKA verliest in verhit Apeldoornse derby tegen ZVV’56 (FOTOREEKS)

Apeldoorn – TKA verloor afgelopen zondag op het sportpark Orderbos  thuis ander Apeldoornse ZVV’56. Eindstand 4-0.

Derby begon vrij gemoedelijk en ZVV leek beter in het spel te zijn dan de thuisploeg. Na de 0-1 ruststand lag de druk op thuisploeg die verlangde na drie punten in deze mindere periode. ZVV’56 werd teruggedrongen in eigen helft maar de doelpunt leek uit. Daarom reageerde ZVV met zeer scherpe counters en bracht de stand op 0-2. In de 50 minuut werd e wedstrijd ongeveer tioen minuten stilgelegd omdat een zeer onsportief toeschouwer zich mee ging bemoeien met de leiding op het veld. Daarom werd hij hardhandig door TKA van het sportpark uitgezet. Na hervatting kwamen de overige twee doelpunten van sterk spelend ZVV’56.

©Door onze verslaggever