Voorbeschouwing l Gaat NSC herstellen tegen HZVV?

HZVV speelt een beetje wisselvallig, maar is de laatste weken wat omhoog geklommen en staat op een keurige 9e plek. Afgelopen zaterdag werd er thuis van hekkensluiter Buitenpost gewonnen met 3-0.

NSC heeft een bittere nasmaak over gehouden van de derby tegen SDC Putten.
Tot de laatste minuut kon de voorsprong vastgehouden worden, maar moest het de 1-1 incasseren. Toch moet NSC vertrouwen putten uit deze wedstrijd, want het was voetballend weer beter dan de tegenstander. Ondanks dat we makkelijk kunnen scoren doen we dat nog te weinig.

Zaterdag tegen HZVV zal er weer volle bak gespeeld moeten worden. De club uit Hoogeveen komt met vertrouwen naar de Burcht. Voor NSC geldt maar één ding en dat is winnen om de aansluiting bovenin te houden. Het kan een leuke wedstrijd gaan worden.

Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op “De NSC Burcht”