Zaterdag 4C l Ondanks eerste puntverlies in topper is de eerste periodetitel voor Fortissimo

In de 4e klasse C heeft Fortissimo zaterdag de eerste periodetitel veroverd. In Ede speelde de formatie van trainer Paul Bremer met 1-1 gelijk in de topper tegen Harfsen, de remise was pas het eerste puntverlies voor de periodewinnaar. De periodetitel is voor Fortissimo een terechte beloning van een fantastische seizoenstart waarin de eerste zeven duels werden gewonnen, de meeste goals werden gescoord en de minste tegentreffers werden geïncasseerd.

In de topper op Sportpark Hoekelumse Eng kwam Fortissimo tegen Harfsen al snel op voorsprong dankzij een doelpunt van clubtopscorer Anass el Hassnaoui. Na een half uur kwamen de bezoekers via een doelpunt van de talentvolle Jochem Leunk op gelijke hoogte. Ondanks diverse kansen voor beide ploegen eindigde de interessante en spannende topper uiteindelijk in een terecht gelijkspel.

Ondanks de geweldige competitiestart heeft Fortissimo in de strijd om het kampioenschap en promotie naar de derde klasse nog maar drie punten voorsprong op EFC’58 en SDS’55. EFC’68 was in Ermelo met 4-1 te sterk voor laagvlieger EZC’84, SDS’55 won in Wekerom probleemloos met 4-1 van Vierhouten’82. Met een achterstand van twee verliespunten is ook Harfsen absoluut nog een  titelkandidaat. Komende zaterdag speelt Harfsen een inhaalwedstrijd in en tegen Almen, bij winst stijgt de formatie uit Harfsen naar de tweede positie.

©Door onze redactie