PB l Trainer Ramon Schenkhuysen gaat Aquila 1 combineren met TEC JO15-1

Ramon Schenkhuysen is de nieuwe trainer van TEC JO15-1. Ramon voetbalde bij Quick 1888, Vitesse, NEC en ASWH en is in bezit van trainingspapieren. Ook is Ramon de trainer van Aquila 1 in Dreumel. Om het trainen van deze twee teams te combineren, gaat onze JO15-1 weer op maandag- en woensdagavond trainen.

Eerste kennismaking

Afgelopen zaterdag hebben de jongens van de JO15-1 voor het eerste kennisgemaakt met Ramon als trainer. Ramon is voor de jongens geen volslagen onbekende, aangezien de zoon van Ramon ook bij de JO15-1 speelt. Het eerste optreden van Ramon als trainer was afgelopen zaterdag bij de wedstrijd BZS JO15-1 – TEC JO15-1. Deze wedstrijd eindigde met 4-4 gelijk

Verslag/kopij insturen naar de redactie kan via deze PAGINA