PB l Derby Rhelico vs Beesd is terug op 9/11/2019

Op zaterdag 9 november om 15.00 uur spelen de eerste elftallen van regionale vv Rhelico en vv Beesd weer tegen elkaar op sportpark Boutenstein in Rumpt. Het is alweer tweeëneenhalf jaar geleden dat de teams elkaar troffen: vele honderden fans van beide teams zagen het toen 1-1 worden. Daarna verhuisde rvv Rhelico naar het zaterdagvoetbal en bleef vv Beesd op zondag spelen. 

Op 9 november ontmoeten beide clubs elkaar weer voor het eerst sinds april 2017. Om de wedstrijd luister bij te zetten lopen de Jo11 teams van beide clubs mee op, en spelen ze een vriendschappelijke wedstrijd in de rust. Rvv Rhelico rekent op weer veel enthousiaste fans deze dag en zet de deuren gastvrij en wijd open: na afloop van de wedstrijd is er een DJ en zijn er heerlijke broodjes hamburger.

Door de nieuwe tegels hoger en strakker te leggen is de club en kantine beter toegankelijk voor mensen die minder goed ter been zijn, voor rolstoelen en kinderwagens. Rvv Rhelico is blij met het ZwaluwenJeugdFonds en sponsor Barrel Sauna die de aanschaf mogelijk hebben gemaakt, en met Loonbedrijf Kievit en Hoveniersbedrijf Van Gameren die samen met onze vrijwilligers kosteloos het terras aanleggen.

Voorafgaand aan de wedstrijd opent rvv Rhelico haar nieuwe terras samen met KNVB Zwaluwen Jeugdfonds ambassadrice Betty Schelle. Ook wethouder Hartman is uitgenodigd om het terras te openen.

Verslag/kopij insturen naar de redactie kan via deze PAGINA