NEC neemt direct afscheid van Joey van den Berg

Joey van den Berg gaat N.E.C. per direct verlaten. De Nijmeegse club en het management van Van den Berg hebben de afgelopen week de situatie besproken en zijn tot de conclusie gekomen dat een ontbinding van het contract de beste oplossing is voor beide partijen.

Algemeen directeur Wilco van Schaik: “Vorig seizoen zijn we met Joey aan een nieuwe uitdaging bij N.E.C. begonnen. Helaas heeft dit voor beide partijen niet tot het gewenste resultaat geleid. Het spreekt voor zicht dat we dit allemaal liever anders hadden gezien. De afgelopen dagen hebben we de situatie besproken en besloten om de wegen te scheiden. Joey heeft zich de afgelopen periode zeer professioneel opgesteld en elke week zijn wedstrijden gespeeld in ons beloftenteam, dat mede door toedoen van Joey aan een goede serie bezig is. Joey heeft aangegeven graag nog een stap te willen maken om zich te kunnen laten zien in het betaald voetbal. Wij danken hem voor zijn inzet bij ons en wensen hem veel succes.”