Bennekom herstelt zich tegen Nunspeet (SAMENVATTING)

Bennekom 1 heeft zich hersteld van de inzinking van de laatste twee wedstrijden (twee weken geleden 3-3, vorige week 2-1 nederlaag). Op eigen veld won de ploeg van trainer Arnold Brehler met 4-1 van middenmoter Nunspeet. Eindstand 4-1.

Tekst: Bennekom

Bij de rust stond Bennekom al met 3-0 voor door doelpunten van Just Berends (strafschop in de 12e minuut), Fabian Mösle (26e minuut) en Martijn Klein Holte (45e minuut). In de 69ste minuut vergrootte Fabian Beukhof (vanaf de 28ste minuut ingevallen voor de geblesseerde Mex Bakker) de marge naar 4-0. Nunspeet deed nog iets terug in de 74ste minuut.

De eindstand werd daardoor 4-1. Youssef el Hammouchi werd gekozen tot Man of the Match.
In EdeStad geeft Arnold Brehler commentaar: ,,Een prima eerste helft, en een matige tweede drie kwartier. Positief was ook dat wij dit keer geen doelpunten uit corners tegen kregen. Toch was het een paar keer alle hens aan dek. Nunspeet was een paar keer gevaarlijk met vrije trappen. Ook al omdat zij drie, vier lange gasten hebben. Doelman Christian de Haan zat er een paar keer goed bij.”
Brehler kan zaterdag met Bennekom aan de bak. Koploper SVZW komt op bezoek. ,,Het verschil is nu vier punten. Wij moeten zorgen dat het een punt wordt. Het zal een zware pot worden. Zoals het er nu naar uitziet is Joris Klein Holte weer van de partij. En ik hoop dat Ismael Antonio ook weer helemaal fit is.”
Andere uitslagen eerste klasse Oost D: DTS ’35 – DZC ’68 1-0, DOS ’37 – SDVB 1-1, SVZW – Hierden 6-2, WHC – CSV Apeldoorn 1-0, KHC – DFS 0-1.

VIDEO: Cor Fidder