KNVB BEKER l De Graafschap in bekerderby te veel ontzag voor Vitesse (FOTOREEKS)

Twee doelpunten waren voor de Arnhemmers vanavond genoeg om een ronde verder te komen in de KNVBbeker De Graafschap kan zich volledig gaan richten om koploper te blijven in de eerste divisie. Eindstand 2-0


Vitesse houdt in de eerste helft Superboeren in bedwang De Graafschap weet nog niet echt een vuist te maken tegen het aanvallende spel van Vitesse. In een zeer magere eerste helft is de score nog minimaal, 1-0.

Vitesse kwam al heel snel op 1-0 voorsprong. In eerste instantie schoot Buitink op de paal maar in de rebound weet Darfalou te scoren.

Na rust heeft De Graafschap heeft een echte pinch-hitter, Seuntjes, in gebracht om toch nog iets te forceren, hetgeen ook mislukte. 

De net ingevallen Nouha Dicko bewijst dat bank zitten voor hem geen optie is. Koud in het veld schiet hij de 2-0 binnen. Dat is tevens eindstand, resterende tien minuten kan De Graafschap geen gevaar meer opleveren voor de Arnhemmers.

De Opstellingen van Vitesse en De Graafschap

Afbeelding

Door: Rene Hulshoff

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM