Elsweide met tien langs naar monsterscore op EDS (FOTOREEKS)

Elsweide won zondagmiddag thuis van rode lantaarn drager EDS Ellecom. Nadat de ploeg van Rasid Gunes met tien man kwam te staan,na de rode kaart van Orhan in de 20ste minuut werd de lege plek opgevuld door overige spelers die stapje harder gingen lopen. Eindstand 7-2.

Op het moment van rode kaart stond het al 3-0 voor Arnhemmers. “Ik dacht vandaag echt aan een monsterscore, omdat we al na kwartier drie hadden gemaakt, maar de rode kaart gooide roer in het eten. “, aldus hoofdtrainer Rasid Gunes.

De beslissing van de scheidsrechter was discutabel omdat hij niet precies wist of het de juiste speler was. Hij zat tijdje te zoeken in zijn administratie en trok het kaart aan de verkeerde persoon.

EDS scoorde hierop twee keer en leek een wedstrijd in de maak. Maar in de tweede helft nam Elsweide heft in handen, en speelde met veel inzet en veel goals de wedstrijd uit. Met gemak werden na rust nog vier keer gescoord, waarbij de uitslag nog hoger had kunnen zijn.

“We hebben veel opgestoken van afgelopen seizoenen, dit is de derde zege op rij. We zitten in een flow en moeten we denken aan prijzen dan moeten we dit vasthouden. Team spirit zit goed, we geven weinig ruimtes weg. We zijn een tegenstander geworden die je niet moet onderschatten”, aldus de winnende coach Rasid Gunes

Doelpuntenmakers Elsweide:

2x Volkan

2x Cebrail Yilmaz (Man of the Match)

1x Semih

1x Koray Ucar

1x Mikail Yilmaz

 

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN ORIGINELE FOTO KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopij insturen naar de redactie kan via deze PAGINA

©Door onze verslaggever