OBW, AZSV en Silvolde winnen in Achterhoek Cup (FOTOREEKS)

Dinsdagavond hebben OBW en AZSV zich probleemloos geplaatst voor de volgende ronde van de Achterhoek Cup. Derdeklasser VV Dieren was dichtbij een verrassing, maar hoofdklasser Silvolde was in de noodzakelijk geworden penalty shoot-out uiteindelijk toch te sterk voor de Dierense thuisploeg. 

OBW heeft de sterke competitiestart in de Achterhoek Cup een vervolg gegeven. De Zevenaarse derdeklasser is nog ongeslagen in de competitie en won op Sportpark Hengelder met 3-0 van derdeklasser Grol, een ronde eerder won OBW al met dezelfde cijfers van AZC. Ook AZSV plaatste zich via een 0-3 zege voor de volgende ronde van de Achterhoek Cup. De Aaltense hoofdklasser, die zaterdag in Doorwerth de topper tegen Duno speelt, was een maatje te groot voor derdeklasser FC Zutphen. Sjoerd te Boekhorst maakte voor rust een onvervalste hattrick voor de bezoekers uit de Aalten.

Zaterdag derdeklasser VV Dieren leek zich ten koste van Silvolde te plaatsen voor de volgende ronde, maar de ploeg van trainer Wim Kamphuis gaf een 2-0 voorsprong weg tegen tien man van Silvolde. Ondanks de rode kaart van verdediger Pim Olthuis kwam Silvolde langszij: 2-2. In de penalty shoot-outs won de hoofdklasser uit Silvolde. Dinsdag 5 november staat de ontmoeting tussen Sportclub Lochem en DZC’68 nog op het programma.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM VAN FC ZUTPHEN – AZSV

©Door onze redactie