Krayenhoff laat geen spaan heel van OSC

Op deze druilerige dag maakt Krayenhoff gehakt van OSC en wint ruim met 1 – 8.

Krayenhoff begon goed en zette de tegenstander onder druk maar uit de eerste aanval van OSC werd de bal binnengeschoten vanaf de 16 meter en Krayenhoff keek al snel tegen een 1 – 0 achterstand aan . Maar in de 11e minwerd Jamie eronderuit gehaald en de zeer goed leidende scheidsrechter legde de bal op de stip , Angelo schoot de bal goed in de hoek er maakte er al snel 1 – 1 van . Krayenhoff ging opzoek naar de voorsprong en uit een corner van Jordy kopte Jamie rakelings over . In de 15e minuut kreeg Jonny een geweldige kans maar helaas miste hij , waarna Henkie de terug springende bal nog rakelings langs de paal schoot . Achter met Joey en Theo , Diego en Henkie was er geen doorkomen aan . In de 22ste minuut was het wel raak , uit een geweldige bal van Angelo stifte Jordy de bal over de keeper heen en maakte er 1 – 2 van . In de 23ste minuut schoot Daniel op het goal maar u iut de kluts kwam de bal voor de voeten van Angelo terecht , die op zijn beurt Jonny vrij zag staan en de bal gaf , Jonny maakte er 1 – 3 van . In de 35ste minuut kreeg OSC een mooie kans maar Etienne redde op geweldige wijze en hield zijn doel verder schoon . Krayenhoff kreeg nog een paar goede kansen maar de russtand werd toch 1 – 3 . 1. De 2e helft was 3 minuten oud toen Daniel de bal in het zijnet schoot . In de 53ste minuut kreeg Angelo een mooie kans op aangeven van Jonny maar ook deze poging ging mis voor Krayenhoff. Maar in de 58ste minuut was het wel raak , uut een corner van Angelo werd de bal in eigen doel gewerkt en Krayenhoff zat op rozen 1 – 4 . In de 61ste minuut ging Jordy er links vandoor , omspeelde zijn tegenstander en gaf de bal voor op Jonny en maakte geen fout en maakte er 1 – 5 van . En nog was de koek niet op want OSC stelde hier niks tegenover omdat ze ieder duel verloren . Daniel probeerde het een keer van de middenlijn maar de bal ging net naast het doel . In de 73ste minuut was het weer raak , Giovanni schoot vansf de 16 meter onthoudbaar de bal de hoek in en maakte er 1 – 6 van . In de 75ste minuut maakte Henkie ook bijna een doelpuntvmaar de bal ging weer rakelings naast de verkeerde kant van de paal . In de 78ste was het alweer raak , Daniel speelde Jordy aan , ging zijn man voorbij en schoot met links de bal onderin de hoek en maakte er 1 – 7 van . Het laatste antwoord was ook voor Krayenhoff, Diego ging er over links vandoor , omspeelde enkele spelers en gsf de bal voor op Jonny, die xijn 3e van de middag maakte en de 1 – 8 voor Krayenhoff aantekende . De goed leidende scheidsrechter floot voor het einde en Krayenhoff haalde een geweldige overwinning binnen .