FC Zutphen (zat.) klopt Concordia Wehl in doelpuntenregen (10-5)

FC Zutphen heeft dinsdagavond in een regenachtig Wehl een 10-5 overwinning behaald tegen het 1 klasse hoger spelende Concordia. Het was een wedstrijd om de Achterhoek Cup. FC Zutphen heeft daardoor de volgende ronde bereikt. Beide ploegen speelden vol op de aanval, waarbij de ruststand 5-5 was. Het zeer fitte FC Zutphen speelde een uitstekende 2e helft en wist ook daarin  nog 5 keer te scoren.

De doelpunten werden gemaakt door Sem Veeger ( 4 keer), die daardoor de topscorer van de avond werd. Daarnaast scoorde Jesse de Vries 3 keer. Hij maakte op fraaie wijze het 10e doelpunt.  Verder scoorden middenvelder Rik Vlutters 2 keer, en de prima debuterende Lucas Hengstenberg 1 keer.

Het was een uitstekende prestatie van de Zutphenaren en het is voor hen zaak deze goede lijn nu door te zetten in de competitie.