Doelpuntrijke remise reserves NEC tegen Jong FC Dordrecht

Jong NEC heeft maandagavond de thuiswedstrijd tegen de reserves van FC Dordrecht niet kunnen winnen. De aantrekkelijke en doelpuntrijke wedstrijd eindigde in een 4-4 gelijkspel. Voor de Nijmegenaren was Hicham Haouat tweemaal trefzeker, ook Paolo Sabak en Terry Lartey-Sanniez wisten te scoren. Uit de eerste selectie deden verder ook de centrale verdedigers Rens van Eijden en Cas Odenthal, linksback Souffian Elkarouani en middenvelder Jellert van Landschoot mee.

De thuisploeg leek een makkelijke avond te krijgen toen linksbuiten Haouat al in de vierde minuut de openingstreffer binnen krulde. Vijf minuten later kwam het fris spelende FC Dordrecht echter alweer langszij, waarna beide ploegen vlak voor de rust ook nog uit een strafschop wisten te scoren. Dankzij de tweede treffer van de sterke Haouat vlak na rust kwam NEC 2 weer op voorsprong, maar invaller Bouwmeester bracht de bezoekers uit Dordrecht halverwege de tweede helft weer langszij. Na een goal uit een fraaie actie leek rechtsback Sanniez matchwinner te worden, maar twee minuten voor tijd kwam Jong Dordrecht wederom op gelijke hoogte: 4-4.

Met zeven punten uit de eerste vier wedstrijden staat Jong NEC nu op de vijfde positie, op 7 oktober wordt de competitie hervat met een thuiswedstrijd tegen de reserves van Willem II.

Opstelling Jong NEC: Budel; Sanniez, Van Eijden, Odenthal, Elkarouani; Van Landschoot, Beekman, Sabak (88’ Gilani); Darkwa, Kalentjev, Haouat,

©Door onze redactie