PB l Open Huis tijdens openingsduel van kersverse clubs FC Bergh 1 a.s. zondag tegen Etten

Amper 2 jaar nadat vertegenwoordigers van VVL, Stokkum en MvR bij elkaar gingen te zitten, om een eventuele samenwerking te bespreken, speelt de kersverse voetbalvereniging FC Bergh 1 op zondag 29 september om 14 uur zijn eerste competitiewedstrijd, tegen Etten 1, op sportpark Marinus van Rooijen.

Het heeft aan alle kanten heel veel inspanningen gekost om dit in zo’n korte tijd te bereiken. Daarom wil het bestuur van FC Bergh deze historische dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan en heeft besloten ‘Open Huis’ te organiseren voor alle inwoners van Lengel, Stokkum en ’s-Heerenberg. Ook al wordt er nog steeds hard gewerkt aan de renovatie van het sportpark.

Hoogtepunt van de middag is de serenade die de harmonieën en schutterijen uit de 3 kernen (bij elkaar rond de 80 muzikanten!), voorafgaand aan de wedstrijd zullen brengen.  Na het laatste fluitsignaal is er ruimschoots de gelegenheid om na te praten. Een DJ zal zorgen voor de muzikale omlijsting.

Iedereen is op zondag 29 september, vanaf 13.00 uur, van harte welkom op het gerenoveerde sportpark Marinus van Rooijen.  Om rond te kijken, sfeer te proeven en hopelijk te genieten van een mooie wedstrijd. Bij FC Bergh hopen ze dat velen van de uitnodiging gebruik zullen maken én natuurlijk op de 3 punten!

GRATIS ENTREE!