DERBY l NEC in blessuretijd naar gelijkspel tegen De Graafschap (Fotoalbum)

De inhaalwedstrijd tussen NEC en De Graafschap is maandagavond in een 1-1 gelijkspel geëindigd. De Graafschap leek dankzij een fraai doelpunt van Breinburg lang onderweg naar de overwinning, maar in de vierde minuut van de blessuretijd liet een scorende Okita De Goffert ontploffen.

Na een fraaie sfeeractie van beide supportersgroepen waarin kritisch naar de maandagavond als speeldatum werd gekeken, kwamen de bezoekers in een weinig hoogstaande wedstrijd uit het niets na een half uur op voorsprong. Een afgeslagen corner werd door de jarige Breinburg fraai binnen gevolleerd. Na de openingstreffer kreeg De Graafschap genoeg kansen om de voorsprong te vergroten en de overwinning veilig te stellen. Voor de derde keer dit seizoen was NEC in de blessuretijd echter doeltreffend, waardoor het Gelderse onderonsje in een 1-1 remise eindigde en de thuisploeg de morele winnaar was.

Vrijdagavond vervolgt koploper De Graafschap de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven, het als tiende geklasseerde NEC gaat op bezoek bij FC Dordrecht.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

©Door onze redactie