Prognose nieuwe seizoen met Batavia trainer Roel Hendriks

“De laatste dagen in de richting van de deadline voor de overschrijvingen is het ineens snel gegaan. Er staat een erg jonge gretige ploeg met drie jongens midden en eind twintig.   Daarnaast veel jongens vanuit O19 wat vraagt om veel structuur en duidelijkheid. Voor Batavia een mooie kans om aan een nieuwe ploeg te bouwen waar de club de komende jaren veel plezier aan kan beleven.

Roel Hendriks “Voor mij als trainer is het zaak om een goede organisatie neer te zetten en de gretigheid te benutten. Voor veel jongens is dit het begin van hun carrière als senior en is het belangrijk om hierin te groeien. Ik denk dat ik de jongens daarmee kan helpen gezien mijn ervaring als speler. Wanneer de spelers de juiste instelling en discipline hebben kunnen we misschien wel leuke dingen laten zien.”

“Ambitie moet er altijd zijn. Je hoopt zo hoog mogelijk te eindigen in de competitie. In de loop van de voorbereiding zullen we onze doelstelling bepalen. Om op voorhand een uitspraak te doen, daar kan ik de ploeg nog niet goed (genoeg) voor.”, aldus Roel Hendriks