Aanvaller Andreas Dusink van Jong De Graafschap per direct naar Duno

Hoofdklasser Duno verwelkomt per direct Andreas Dusink bij de selectie. De 21-jarige aanvaller speelde twaalf seizoenen in de jeugdopleiding van De Graafschap, maar kon mede door een knieblessure de stap naar de hoofdmacht niet zetten.

De makkelijk scorende Dusink leek deze zomer over te stappen naar FC Lienden, maar de overgang ketste uiteindelijk af. De Ulftenaar is per direct speelgerechtigd voor Duno en kan mogelijk zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Achilles Veen al zijn debuut voor Duno maken.

 

 

Afbeelding

 

Voor de Doorwerthse bekerwinnaar is Dusink na Cali Daniel (NEC), Rafael Boer (TEC), Sam van Essen (De Treffers), Kurtley de Windt (TEC), Emilj Astamirov (SKV), Lars Hekkers (De Graafschap), Mats Grotenbreg (Vitesse), Koen Huntelaar (De Graafschap) en Sherwin Grot (GVVV) de tiende versterking. De ploeg van trainer Roy de Haan zag de afgelopen maand Ryan Bouwmeester en Joey Godee wegens blessures voorlopig afhaken en ook Hans Cooke en Emilj Astamirov zijn momenteel geblesseerd. Duno won de eerste competitiewedstrijd met 5-0 van Achilles’29, maar verloor zaterdag in Vlaardingen met 3-2 van Zwaluwen.

©Door de redactie