Sparta Nijkerk heer en meester in eigen huis (FOTOALBUM)

Opvallend was de afwezigheid van Maurice de Ruiter bij Sparta Nijkerk. Hij had nog last van zijn kwetsuur die hij had opgelopen tijdens het maken van de goal tegen VVOG vorige week. Eindstand 4-1.

Justin van Groen scoort penalty na overtreding op Jesse Buitenhuis 2-0

Na een kwartier spelen was het Sparta Nijkerk dat de lakens uitdeelde echter zonder echt gevaarlijk te worden. Het grootste wapenfeit was een kopbal in de 14e minuut van Jesse Buitenhuis, via een Lissenaar verdween deze inzet naast de goal van keeper/aanvoerder Erik Cummins. Maar na 24 minuten moesten de mannen uit de bollenstreek toch een treffer incasseren. Het was Frank Heus die na een verdedigingsfout helemaal vrij naar keeper Cummings kon opstomen en de meer dan verdiende 1-0 tegen de touwen schoof. Lees meer

Fotos: Marjet van Ruitenbeek

KLIK HIER VOOR HET ALBUM