DISTRICTSBEKER ?| Bennekom in één helft klaar met Leones (FOTOALBUM)

Beneden-Leeuwen – In het eerste bekerduel van Leones is de ploeg er niet in geslaagd een goed resultaat neer te zetten. Ondanks een vroege voorsprong wist de ploeg van Martijn Bartels het attractieve spel niet lang vol te houden. Eindstand 1-4. Tekst: maasenwaalkanter.nl

Leones wist weinig te creëren en de heren uit Bennekom werden steeds gevaarlijker. Het verschil werd duidelijk toen Youssef el Hammouchi na een halfuur spelen met een prachtige, snoeiharde, volley de 1-2 op het scorebord zette.

Ook het tweede deel van de wedstrijd was het Bennekom dat de toon zette, niet lang na de pauze viel de 1-3. Ondanks dat de thuisploeg nog wel alle zeilen bijzette om gelijk te komen, werd de wedstrijd door Bennekom professioneel uitgespeeld. In blessuretijd werd ook nog de 1-4 gemaakt.

Door dit verlies is het van belang dat Leones de volgende bekerwedstrijd met een beter resultaat eindigt, wil de ploeg nog verder komen in het toernooi. Zaterdag 7 september staat er een uitwedstrijd op het programma. In Veenendaal wacht VRC op de ploeg uit Leeuwen. Aanvang 15.00 uur.

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM

EEN FOTO UIT DEZE ALBUM KAN JE BESTELLEN VIA DEZE PAGINA

Verslag/kopij insturen naar de redactie kan via deze PAGINA