DVOV begint goed aan Rheden Cup

Op woensdagavond 21 augustus 2019 werden op het veld van EDS de eerste 2 wedstrijden voor de Rheden Cup tegen Rheden en Dierensche Boys met winst afgesloten.  Tegen het sterke Rheden (zondag 3e klasse) kwam het DVOV van trainer Robert Grauwde al snel op achterstand na wat aarzelend verdedigen. Het duurde echter niet lang voordat Olaf Jonkman met een ferme kopbal de stand weer gelijk trok. Olaf profiteerde vervolgens van een grove verdedigingsfout bij Rheden en bracht DVOV weer aan de leiding. Nadat Rheden de gelijkmaker had laten noteren profiteerde DVOV opnieuw van slecht uitverdedigen door Rheden. Dit keer was het Jeroen van Tent die op voor hem bekend terrein de 3-2op de borden zette. In een snelle counter wist Ahmed Kurdo ook nog de 4-2 binnen te tikken. Het was een goede, gelijk opgaande strijd, waarin DVOV wat effectiever was. Rheden raakte een paar keer de lat en sprong wat slordiger met zijn kansen om. De zege voor DVOV was echter zeker niet onverdiend.

In de 2e wedstrijd tegen 5e-klasser Dierensche Boys stond er een bijna compleet ander en zeer jeugdig DVOV elftal op het veld. Het was eenrichtingsverkeer, resulterend in een logische 4-0 uitslag. Doelpunten van Martijn van Ingen (2x), Boas de Bloois en Jeroen van Tent. Zaterdag gaan we verder met de Rheden Cup. Dan staan er 3 wedstrijden op het programma.

Foto: Ben Gal

KLIK HIER VOOR HET ALBUM