Oefen l DVOV begint vol vertrouwen aan voorbereiding nieuwe seizoen

Het oefenduel tegen Rijnland uit Tolkamer eindigde in een mooie 5-1 overwinning voor de onzen. Uiteraard ontbraken er wegens de vakantieperiode bij DVOV, en ongetwijfeld ook bij Rijnland, een aantal spelers, maar de intensieve trainingen van onze nieuwe trainer Robert Grauwde lijken al hun vruchten af te werpen. Bij DVOV maakten maar liefst vijf spelers van de JO19-1 hun minuten in deze wedstrijd.

Binnen 5 minuten is het al raak voor DVOV nadat Olaf wordt weggestuurd door een fraaie dieptepass van Randell. Olaf maakt het vervolgens even fraai af met een boogbal over de keeper. Na 20 minuten neemt Randell zelf de 2-0 voor zijn rekening met een knap afstand schot, dat op het gladde veld nog wat extra vaart krijgt en de keeper kansloos laat. Nog voor rust is het opnieuw Olaf die de 3-0 laat aantekenen. DVOV is baas in eigen huis en legt bij tijd en wijle leuke combinaties op de mat. Rijnland heeft ook zijn kansjes, maar is niet effectief in de afronding. In de 2e helft hetzelfde spelbeeld, hoewel Rijnland bij aanvang probeert wat meer druk te zetten. DVOV neem het initiatief al snel over en een kwartier voor tijd is het weer Randell die vanaf rechts met een prachtig schot de keeper verrast: 4-0. Vijf minuten voor tijd tikt Ahmed de 5-0 binnen na een mooie aanval over rechts. Kort voor tijd scoort Rijnland nog de verdiende ere-treffer.

Een nuttige oefen pot met bij vlagen goed voetbal en uiteraard ook nog de nodige afstemmingsfoutjes en aandachtspuntjes. Zaterdag gaan we in Soest verder oefenen bij SEC en volgende week woensdag beginnen we aan de Rheden Cup.

Foto: Ben Gal