Dvs’33 Ermelo klaar voor het nieuwe seizoen “ Laatste duel tegen IJsselmeervogels gelijkspel”

ERMELO – Met een nieuw seizoen voor de deur, nieuwe trainers en enkele nieuwe spelers is er bij DVS’33 Ermelo ook een nieuwe traditie in het leven geroepen; een Meet, Greet en Eat met de spelers, staf en sponsoren. Uiteraard schoven ook de spelersvrouwen aan bij de BBQ.

 

Door: Ermelovannu

Vrijdagavond waren de selectie, de staf en de sponsoren van de Businessclub voor het eerst bij elkaar in de Joop Bakker Businesslounge om kennis met elkaar te maken. Trainer Richard Plug: ,,We zijn nu al een tijdje met elkaar bezig en ik sta er open in. Langzamerhand begin ik een beeld te krijgen van de ploeg, mede na het leuke trainingsweekend in Heemskerk.’’ In het Telstar Stadion in Velsen speelde DVS’33 Ermelo vorige week zaterdag tegen Wooter Academy en won met 2-3. In eerste instantie zouden de Ermeloërs spelen tegen VVSB, die ook in de Derde Divisie speelt, maar deze club zei af.
Plug riep gisteren met name de spelersvrouwen op om ook tijdens de wedstrijden aanwezig te zijn om aan te moedigen. ,,Mannen hebben steun nodig van het thuisfront, dus goed dat jullie er nu zijn, maar we zien jullie ook de volgende keren graag op de tribune en in de BusinessClub.’’

Winterstop

De hoofdtrainer deed nog een oproep aan het bestuur en de sponsoren. ,,Ik wil graag in de winterstop ook met de ploeg op trainingskamp, en wat mij betreft mogen de sponsoren dan gerust mee. Maar, dan moet er wel geld gegenereerd worden. En daar heb ik wel ideeën over, maar dan moeten de spelers daarvoor ook aan de bak. Ik denk dat er een leuke spontane manier is om geld binnen te krijgen.’’ Daar gaan het bestuur en sponsoren ongetwijfeld nog meer van horen. ,,Ik ga dit seizoen met Jaap en John en de rest van de staf, m’n stinkende best doen om zo goed mogelijk te spelen. Maar, soms verlies je weleens een wedstrijd en als het dan niet loopt zoals het loopt, wil ik niet dat er te negatief gemopperd gaat worden. We zijn allemaal mensen en dan zeg je weleens wat, maar denk erom wat je over de spelers en de staf roept. Hou de normen en waarden in stand. We gaan ons best doen en als we eind van het seizoen vijfde worden, maar we hebben goed ons best
gedaan en er alles uitgehaald, maken we er toch een feest van.’’

Competitie

Vanmiddag speelt de selectie haar laatste wedstrijd om de Harry Hamstracup in Nijkerk tegen IJsselmeervogels. Helaas staat er voor de Ermelose Geelzwarten weinig meer op het spel, ze staan op de laatste plaats met vijf punten. Zaterdag 24 augustus is de eerste competitiewedstrijd in de Derde Divisie. DVS’33 Ermelo speelt dan thuis tegen SteDoCo.