Futsal Apeldoorn vaart nieuwe koers en start vrijdag met de voorbereiding op het nieuwe seizoen

Door het verkiezen van een geheel nieuw bestuur slaat Futsal Apeldoorn een nieuwe weg in. Het vorige seizoen verliep voor de club uit Apeldoorn alles boven verwachting en met deze successen heeft de club voor een nieuwe bestuursstructuur gekozen. Ook moet er weer gesleuteld worden aan de complete hoofdmacht.

De Hoofdtrainer en een gros van alle basisspelers hebben besloten elders te gaan trainen of spelen. Futsal Apeldoorn zal hierdoor een andere koers gaan varen en nieuwe hoofdstukken gaan schrijven, desondanks wilt FA het harde werken en toewijding van alle vrijwilligers, sponsoren en partners niet voorbij laten gaan. Zonder de rest tekort te doen, was vooral de dragende rol van oud- voorzitter Derek Kent wat ervoor heeft gezorgd dat FA op alle fronten gefaciliteerd werden om een dergelijke prestatie neer te zetten.
Hoe dit er uit ziet met oefenwedstrijden e.d. volgt binnenkort op de welbekende kanalen.

19 juli start de definitieve voorbereiding van Futsal Apeldoorn op het nieuwe seizoen 2019/2020.

Foto: Dennis Bresser