Trainersduo Arthur Isselman en Ido te Loo aan het roer bij FC Zutphen (za)

Het bestuur van FC Zutphen heeft met Arthur Isselman en Ido te Loo  overeenstemming bereikt voor het komende seizoen.

Arthur Isselman

Samen hebben ze op interim basis het elftal begeleid in de nacompetitie.

Beiden hebben veel ervaring.

Arthur Isselman is, na zijn trainers carriere bij FC Zutphen, de afgelopen periode trainer geweest bij DZC “68, OBW en De Graafschap. Ido te Loo heeft kort geleden, en ook wat langer terug, diverse elftallen bij FC Zutphen getraind en begeleid.

Na afloop van de nacompetitie is de technische commissie direct in gesprek gegaan met beide trainers. Tijdens deze gesprekken werd bevestigd wat men al zag. Twee geweldig gedreven personen, die met hun enthousiasme, ervaring, voetbalideeën en plannen samen wat neer willen zetten bij FC Zutphen en zodoende de weg omhoog weer willen in slaan. Bestuur en technische commissie zijn er van overtuigd dat het aanstellen van beide trainers bij het vlaggenschip niet alleen een positief effect zal hebben op de selectie, maar zeker ook op de gehele vereniging.