Linksback Lars Hekkers (De Graafschap) en aanvoerder Emilj Astamirov (SKV) naar Duno

Duno heeft zich voor volgend seizoen versterkt met linksback Lars Hekkers van De Graafschap en middenvelder Emilj Astamirov van SKV.

De Doorwerthse hoofdklasser van de nieuwe trainer Roy de Haan heeft hiermee nu zes nieuwe spelers gehaald. Eerder bereikte de bekerwinnaar al overeenstemming met Cali Daniel (NEC), Kurtley de Windt (TEC), Sam van Essen (De Treffers) en Rafael Boer (TEC). Daarmee heeft Duno nu in totaal achttien spelers voor volgend seizoen vastgelegd.

Lars Hekkers

Emilj Astamirov

Lars Hekkers is een 20-jarige linksback uit Rheden die de hele jeugdopleiding van De Graafschap doorliep en afgelopen seizoen bij Jong De Graafschap speelde. De verdediger kon net het laatste stapje richting de hoofdmacht in Doetinchem niet maken en gaat nu in Nijmegen Bedrijfskunde studeren. Bij Duno wordt Hekkers als linksback de opvolger van Purrel Fränkel die volgend seizoen assistent-trainer is.

Emilj Astamirov is een 24-jarige middenvelder die afgelopen seizoen aanvoerder van SKV was, dat in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse werd uitgeschakeld. Astamirov is een veelzijdige speler die op alle posities op het middenveld inzetbaar is en in het verleden ook twee jaar voor Bennekom en een seizoen bij WAVV speelde.