AVW’66 verrast met komst ervaren verdediger Wilshon Lima (L)

Arnhem – De ervaren verdediger Wilshon Lima speelt komend seizoen voor zaterdag tweedeklasser AVW’66. De 32-jarige Lima verhuist vanuit Rotterdam naar Arnhem en gaat na een goed gesprek met trainer Delano Verwey in Westervoort voetballen.

Lima speelde in de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en kwam voor Barendrecht tot 23 wedstrijden in de Tweede Divisie. Dit seizoen was Lima met SHO lang in de race voor een plek in de Hoofdklasse, maar afgelopen zaterdag werd SHO door ARC in de nacompetitie uitgeschakeld.

Wilshon Lima: “Toen duidelijk werd dat ik naar Arnhem ging verhuizen, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe club. Ik vind het fantastisch om te voetballen en hoop nog lang door te kunnen spelen. Mijn voorkeur gaat uit naar het zaterdagvoetbal en er is contact geweest met meerdere clubs, zo heb ik onder meer met hoofdklasser Duno meegetraind. Nadat ik in contact ben gekomen met Delano Verwey heb ik een kijkje genomen op het fraaie sportpark in Westervoort. Het gesprek met de trainer verliep uitstekend en ik heb erg veel zin om bij AVW’66 te gaan spelen. Ik ben tweebenig en kan eigenlijk op alle posities achterin spelen. Met mijn ervaring en coachende kwaliteiten hoop ik andere ook beter te laten spelen en er een prachtig seizoen van te maken!”

©Door onze redactie