NC l BRAKEL PROMOVEERT NAAR 3e KLASSE NA ZEGE OP ASPEREN (Fotoalbum)

WOUDRICHEM – Brakel heeft zich in de laatste wedstrijd van het bestaan van de club verzekerd van een plaats in de derde klasse. Een 4-2 overwinning in een zinderende finale tegen Asperen was voldoende om promotie veilig te stellen.

Voor Brakel was het een seizoen van veel ups en een klein aantal downs. De vierdeklasser begon voortvarend, met al direct de eerste periodetitel tot gevolg. Met tien punten voorsprong gingen de manschappen van trainer Hans de Jong de winterstop in, maar die verdampten in de tweede seizoenshelft als sneeuw voor de zon. Het moest daardoor zijn meerdere erkennen in MVV’58, dat het kampioenschap opeiste.

Door: REGIO VOETBAL

FOTOGRAAF: MARCO OOMEN en GERALD VAN ZANTEN

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

KLIK HIER VOOR ALBUM2