ZAAL l Boubaker Bouchalga en Salem Doumaz toegevoegd aan selectie van ZVV Ede

ZVV Ede verwelkomt nog twee versterkingen. Boubaker Bouchalga (foto) en Salem Doumaz komen over naar de Edese zaalvoetbalvereniging.

Beide spelers hebben met hun huidige club ook tegen ZVV Ede gespeeld. Salem Doumaz, komt over van Sporting Harderwijk. De Harderwijkers promoveerde tegelijkertijd met de Edenaren naar de Eerste Divisie, maar voor hen liep het avontuur minder goed af. De ploeg speelt komend seizoen weer in de Topklasse, maar Doumaz blijft graag actief op landelijk niveau.

Boubaker Bouchalga i

Voor Boubaker Bouchalga is het korter geleden. De balvaste puntspeler was afgelopen seizoen actief voor Futsal Apeldoorn 2. Daarvoor kwam hij uit voor ZSW Wijchen en Madereros. Bij laatstgenoemde was hij clubtopscoorder. ‘Ik heb er veel zin in! De eerste training was veel veelbelovend. We hebben een leuke groep. Hier kunnen we wel wat mee in de Eerste Divisie’.