Marlon Versteeg volgens seizoen op huurbasis naar SV Spakenburg

SV Spakenburg heeft haar selectie voor het seizoen 2019-2020 versterkt met Marlon Versteeg. De spits wordt gehuurd van De Graafschap. De Graafschap en SV Spakenburg zijn een huurperiode van 1 jaar overeengekomen.

Text: Spakenburg

De 21 jarige talentvolle spits speelt op dit moment ook op huurbasis in de Tweede Divisie, namelijk bij FC Lienden. Na de promotie van De Graafschap naar de Eredivisie vorig jaar, was de kans op speelminuten voor Versteeg verkleind. Met die reden heeft hij ervoor gekozen om verhuurd te worden aan een Tweede Divisie club. Op deze manier kon hij minuten maken en zichzelf blijven ontwikkelen. Op de dagen dat hij niet bij FC Lienden is, traint hij door bij De Graafschap.

 

“Marlon is een zeer talentvolle spits die het in zich heeft te slagen in het betaalde voetbal. Wij verwachten daarom dat hij dit ook zeker bij SV Spakenburg kan. Marlon is nog maar 21 jaar en kan zich op deze manier bij SV Spakenburg volop verder ontwikkelen. Voor zowel Marlon als voor SV Spakenburg een win-win situatie. Hij heeft in de tweede helft van de competitie laten zien wat hij kan bij laagvlieger FC Lienden. Een fysiek sterke, doelgerichte aanvaller die uitstekend past bij SV Spakenburg vanwege zijn mentaliteit. ” Aldus Martijn Koelewijn namens de Technische Commissie.