Trainerscarrousel: Vincent Courbois nieuwe trainer Eendracht Arnhem

Eendracht Arnhem maakt volgend seizoen een nieuwe start. De Arnhemse zondagclub degradeerde afgelopen weekend naar de vijfde klasse en krijgt met Vincent Courbois een nieuwe trainer.

Na de degradatie besloot de huidige trainer Vincent Selhorst aan het einde van het seizoen toch te stoppen. Courbois speelde in de jeugd van Eendracht en kwam ook uit voor het eerste elftal. Als trainer was hij werkzaam bij de jeugd van AVW’66 en het tweede elftal van VDZ.

Na het kampioenschap in 2015 promoveerde Eendracht naar de vierde klasse, waar het telkens net niet degradeerde. Dit seizoen was een dergelijke ontsnapping uitgesloten. Na winst in het eerste duel tegen Arnhemia (6-4) werden 23 van de 24 daaropvolgende duels verloren. Alleen tegen RKPSC werd in februari nog een punt gepakt. Drie keer werd zelfs met dubbele cijfers verloren. Eendracht hoopt met trainer Courbois een leuk en representatief elftal op de been te brengen en roept de achterban op een bijdrage te leveren in de zoektocht naar nieuwe spelers.

 

©Door onze redactie