Voorbeschouwing l Zaterdag ontvangt DZC’68 koploper NSC

Zaterdag staat de laatste uitwedstrijd tegen DZC’68 op het programma.
DZC is aan het eind van het seizoen aan een prima reeks bezig. Werd er eerst een punt tegen Go Ahead Kampen gepakt, afgelopen week won het met 0-3 bij Scherpenzeel.


DZC heeft nog een theoretische kans om de nacompetitie te ontlopen, dan moeten ze zelf alles winnen en Nunspeet verliezen.  NSC is dus gewaarschuwd. NSC kan terugkijken op een wedstrijd waar alles in zat tegen Bennekom. Als je in de laatste minuut de gelijkmaker
om je oren krijgt moet je dat wel even verwerken. Anderzijds je behoudt gewoon de twee punten voorsprong, dus er is nog weinig aan de hand.

Zaterdag tegen DZC moet er meteen scherp begonnen worden net als in de voorgaande wedstrijden. Als NSC in staat is om te winnen in Doetinchem en SDVB verrast Bennekom kan de champagne ontkurkt worden. Maar zo ver is het nog niet. Eerst winnen.
Om 15.00 uur wordt er afgetrapt in Doetinchem.