Vacature l SV Angeren zoekt Trainer/coach voor de B-Selectie

SV Angeren is een voetbalvereniging van ca. 450 leden in de gemeente Lingewaard.  De vereniging kenmerkt zich door de grote sociale cohesie en het grote aantal vrijwilligers dat de vereniging draaiend houdt. Ons tweede elftal seniorenteam komt uit in de zondag 3e reserve klasse. Voor het seizoen 2019-2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, kundige en gediplomeerde

Trainer / coach Angeren 2 (B-Selectie)

Wij zoeken
Een trainer/coach met minimaal een KNVB diploma juniorentrainer die zich door wil ontwikkelen. Iemand die aandacht heeft voor de doorontwikkeling van talent en hiervoor de verbinding zoekt met de trainer /coach Angeren 1 en met de jeugdafdeling.

De trainer/coach die wij zoeken onderschrijft en werkt volgens het voetbaltechnisch beleidsplan, waarin het niet alleen draait om techniek, tactiek en fysiek, maar ook vooral om motivatie, persoonlijkheidsontwikkeling en sportiviteit. Een positieve benadering van spelers en vrijwilligers, waarbij de “teambuilding” centraal staat, wordt gevraagd. De trainer/coach van SV Angeren 2 is aanwezig op de dinsdag en donderdagen om trainingen te leiden en op de zondag om te coachen of bij afgelasting, vrij programma een training  te leiden. Zichtbaarheid bij de jeugd wordt op prijs gesteld.

Wij bieden

Een ruime onkostenvergoeding, in eerste instantie voor 1 jaar en bij een goede samenwerking mogelijk een verlenging. Daarnaast investeert SV Angeren in scholing en opleiding. Daarnaast bieden we een betrokken vereniging waar het prettig is om te trainen/coachen en een gedreven selectie die zichzelf verder wil ontwikkelen.

Interesse
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV met bijbehorende motivatie voor zondag 26 mei 2019 naar secretaris Ruud Muller, ruudmuller@hotmail.com. De gesprekken met de geselecteerde kandidaten zullen plaatsvinden in week 22 van 2019.

 

VACATURES BEKIJKEN OF ZELF ADVERTEREN DOE JE HIER