Adidas Virtuso Pack: “Vlammen in de staart van het seizoen”

Geen weg terug betekent een onafwendbare blik naar de toekomst. Op de voetbalvelden een wet die niet te ontkennen valt. Morgen, de volgende wedstrijd, de nieuwe training en de aanstaande uitdaging. Daar moet je klaar voor zijn. Altijd, overal. Voor de rest van het seizoen ben jij klaar, met een van de modellen uit het Adidas Virtuso Pak.

 

Zodra de voetbalvelden lichtgroene lentekleuren aannemen, komt Adidas met dit kleurrijke pack vol vernieuwingen. Geel, blauw, roze en groen: kleuren die wit als basis voor de modellen van de set versterken. Vooral kleuren die voeten en benen laten excelleren in een fase waarin de prijzen worden verdeeld. In de staart van het lopende seizoen. In hoeverre ben jij klaar om het seizoen te bekronen?

Aan de nieuwste modellen Adidas Copa, Adidas X, Adidas Predator en Adidas Nemeziz in het pack gaat het in ieder geval niet liggen. Een voor een schoenen voor de pure liefhebber. Adidas kleedt de driestrepen op de modellen aan op manieren waarop ze dat niet eerder hebben gedaan: subtiel reliëf voor de balbehandeling, bijna onzichtbare kleurendetails op alle delen van de modellen en vooral hypermoderne looks.

 

Die look is gemaakt om jouw volgende tegenstanders af te schrikken. De nieuwste versie van de Adidas Copa voor op het veld, de Adidas Copa 19+, heeft nog nooit zo’n strakke en klinische aanblik gekend. Vanaf de wreef verbindt de schoen de onderdelen met een veterloze bovenkant. Voor de snelheid, de souplesse, de onnavolgbaarheid. De hiel, de wreef, de strepen, de noppen: groen is de kleur die op een onopvallende manier aanwezig is op deze delen van de schoen. Een uitstraling en afwerking om balcontacten om te zetten in regelrechte successen.

De nieuwste Adidas ‘on-pitch’-collectie kent ook de volgende versie van een andere successchoen, de Nemeziz. Met serienummer 18+ en roze als overwegende kleur in het ontwerp komt de durf van het merk Adidas naar boven. Om jou te inspireren en die durf op eenzelfde manier tussen de lijnen te tonen. Het opvallende ontwerp is verder lichtgewicht, veterloos en flexibel en stabiel tegelijk. Wie zet jij ermee op het verkeerde been?

Bijzonder feit over de Virtuso-collectie: deze is vormgegeven door onder meer Manchester United-ster Paul Pogba. In samenwerking met zijn partner Adidas levert het pack ook voor de oersterke Franse box-to-boxer een nieuwe schoen om zijn voeten: de Predator 19+. Met een blauwe afwerking op het maagdelijk witte silhouet ademt de schoen sportieve klasse.

 

Forged Primknit-ribbels, een gespikkelde grafische vormgeving en de primeknit-kraagconstructie maken de Predator 19+ af. Welkom in de triomftocht van de Duitse grootmacht.

Het schone witte doek van de Adidas X 18+ is ook veterloos. De identiteit van deze X editie kent geel als bepalende kleur. En in vergelijking met de eerder dit jaar gelanceerde en geheel witte ‘Spectral Mode’ van dit model, zijn er, buiten de kleurstellingen, weinig verschillen.

De Duitse driestrepen krijgen met het nieuwste Adidas Virtuso-pack een nieuwe dimensie. Hypermodern en luxueus naar de verdeling van de prijzen.