AZ 2000 en Ede/Victoria nemen per direct afscheid van trainer

Derdeklasser AZ 2000 Elderveld en trainer Patrick Baltus hebben per direct afscheid van elkaar genomen. AZ 2000 won na de winterstop slechts eenmaal en verloor afgelopen zaterdag met 1-9 van SKV.

De Arnhemse fusieclub staat met nog twee wedstrijden nu op de voorlaatste positie in de 3e klasse A en moet vrezen voor rechtstreekse degradatie naar de vierde klasse. Jan Brouwer maakt het seizoen af op Sportpark Elderveld, Giovanni Zweers is volgend seizoen de nieuwe trainer. Patrick Baltus, die bezig was aan zijn derde seizoen bij AZ 2000, wordt volgend seizoen trainer van MvR.

Zaterdag speelt AZ 2000 in Zelhem tegen middenmoter Zelos, een week later wordt de reguliere competitie afgesloten met een thuiswedstrijd tegen subtopper OVC’85. Wanneer AZ 2000 elfde of twaalfde eindigt, speelt het nacompetitie om niet te degraderen.

Erdinc Kadioglu

Ede/Victoria en trainer Erdinc Kadioglu hebben ook besloten per direct uit elkaar te gaan. Ede/Victoria begon als een van de titelkandidaten in de 4e klasse B, maar kende een dramatisch verval na de winterstop. Zo verloor het in eigen huis met 2-4 van hekkensluiter Wodanseck dat met slechts tien man speelde en werd een week later zonder aanwezige trainer en met slechts negen spelers met 12-0 verloren van GVC.

De nieuwe trainer Danny Suitela begint nu al aan zijn periode bij Ede/Victoria en de verwachting is dat er in de resterende duels tegen EMM en Veluwse Boys nu wel spelers van andere teams beschikbaar zijn om het seizoen toch netjes af te kunnen ronden.

©Door onze redactie