Voorbeschouwing l Gaat zaterdag de beslissing vallen in de topper NSC – Bennekom?

Zaterdag staat de kraker tegen vv Bennekom op het programma. De nummer 1 tegen de nummer 2.

Waar NSC het eerste deel van de competitie bovenaan stond nam Bennekom halverwege de competitie het stokje over al moet wel gezegd worden dat NSC lang een wedstrijd minder speelde. Na de inhaalwedstrijd afgelopen week staat NSC weer bovenaan. Desalniettemin zijn dit de twee ploegen die uit gaan maken wie er kampioen gaat worden.
Bennekom doet het dus uitstekend en ze hebben een uitgebalanceerd team met routine en ervaring en een paar talenten die hun kansen pakken.

NSC kan terugkijken op goede wedstrijden de afgelopen weken, een prima resultaat tegen DTS wat lang geen puntverlies leed en zaterdag moest ook Scherpenzeel eraan geloven. Voetballend lijkt NSC het in het slot van de competitie weer helemaal op de rit te hebben.

Zaterdag kan de beslissing vallen wanneer NSC wint, met vijf punten voorsprong en dan nog twee wedstrijden te gaan kan het bijna niet meer mis gaan. Bennekom zal moeten winnen om de touwtjes weer in handen te krijgen. Het zal hoe dan ook een beladen wedstrijd worden.
Om 14.30 uur wordt er afgetrapt op De NSC Burcht.