Vanavond VDZ- Jonge Kracht in laatste kwartfinale Arnhem Cup l RKHVV, SML en Eldenia al geplaatst

Vanavond wordt op Sportpark Over het Lange Water in Arnhem de vierde kwartfinale van de Arnhem Cup gespeeld. Op het terrein van Eendracht trappen de Huissense vierdeklasser Jonge Kracht en de Arnhemse derdeklasser VDZ vanavond om 20.00 uur af. De winnaar van dit duel speelt in de halve finale tegen Eldenia. De zondag derdeklasser uit Elden won vorige week moeiteloos met 2-6 van Arnhemia.

In de andere halve finale ontmoeten SML en favoriet RKHVV elkaar. SML won de eerste kwartfinale na strafschoppen van titelverdediger AVW’66 en RKHVV versloeg SC Rheden overtuigend met 7-2. Voor de Huissense zondagclub die dit seizoen uit de Hoofdklasse degradeert was Danny de Lorijn driemaal trefzeker, Mex Bakker en invaller Rutger Worm scoorden allebei tweemaal. Voor de Rhedense fusieclub van trainer Wilco Klop waren Ferron van Heerde en Colin Leurein de doelpuntenmakers.

 

©Door onze redactie