Trainerscarrousel l DVOV en Wodanseck leggen nieuwe trainer vast

De zaterdag vierdeklassers DVOV en Wodanseck hebben een nieuwe trainer voor volgend seizoen gevonden. Bij DVOV wordt Robert Grauwde de opvolger van Patrick de Nooijer en bij Wodanseck is komend seizoen Pascal Gertsen de nieuwe trainer.

DVOV won dit seizoen de eerste periodetitel en staat inmiddels op de 4e positie in de 4e klasse E. Bij de club uit Velp wordt Robert Grauwde volgend seizoen de opvolger van Patrick de Nooijer, die onlangs besloot toch niet te blijven. Grauwde was in het verleden jeugdtrainer bij De Graafschap en was ook trainer bij Eefde, Groessen, Ruurlo en Pax en gaat samen met Remy Verberkt het gehele technische beleid vormgeven.

Bij Wodanseck wordt Pascal Gertsen de opvolger van Mart Gerrist, die assistent-trainer van ONA’53 wordt. Gertsen is momenteel trainer van RKHVV onder 19-1, waar hij door Civard Sprockel wordt opgevolgd. Gertsen heeft een verleden als speler bij Wodanseck en was in het verleden ook actief als trainer bij De Bataven. De hekkensluiter uit Wolfheze zoekt voor volgend seizoen ook nog selectiespelers.

©Door onze redactie